Sound Of Our Harmony

Op zaterdagavond 28 november 2020, de avond waarop eigenlijk de 26ste editie van het COC Songfestival had moeten plaatsvinden, presenteren COC Midden-Nederland en het Landelijk Team COC Songfestival de online show COC Songfestival: Sound Of Our Harmony. De show wordt mede mogelijk gemaakt door het Bob Angelo Fonds.

Helaas niet vanuit het theater waar de finale eigenlijk zou worden gehouden, maar vanuit verrassende ‘coronaproof’ thuissituaties trakteren we je op een muzikale ‘feel good’ show. Een show waarin we terugblikken op de historie van het festival en de editie van vorig jaar.

Maaike Timmerman

Met bijzondere gasten en muzikale bijdragen hopen we je een fijne avond te bezorgen in deze vreemde tijd.

De presentatie van de online show is in handen is van Maaike Timmerman. Veel mensen kennen haar van het dagelijkse actualiteitenprogramma Goedemorgen Nederland. In 2016 presenteerde zij ook al de grote finale van het COC Songfestival in Utrecht.

Er zijn muzikale bijdragen van een aantal oud-deelnemers en winnaars van het COC Songfestival en is er een gesprek met wethouder Marieke Schouten van Gemeente Nieuwegein. Verder zullen de volgende artiesten een (muzikale) bijdrage leveren: Theatermaker Rikkert van Huisstede, bekend van o.a. de voorstelling Boys Won’t Be Boys, maar ook Jordan Roy die je ongetwijfeld kent van X-Factor, The Voice of Holland en z’n optreden op True Colors. Verder treedt het muzikale duo Kopje Onder aan, bestaande uit Jona en Nicole. En we kunnen bevestigen dat Francis van Broekhuizen, operazangeres en ambassadeur van Pride Amsterdam, is toegevoegd aan onze line-up.

Uiteraard zal ook de winnaar van het COC Songfestival 2019 – Luz Bravo – samen met haar groep te zien en te horen zijn. Verder kun je social media fenomeen Orgel Joke verwachten en maken de Utrechtse dichter Amresh Jokhoe en de Vlaamse OUTTV-host Jens Geerts hun opwachting tijdens de show. Het wordt prachtig!

Livestreams

Via de volgende kanalen is Sound Of Our Harmony op 28 november vanaf 20.00 uur te bekijken:

Rikkert van Huisstede
Jordan Roy
Kopje Onder
Francis van Broekhuizen
Luz Bravo
Orgel Joke
Jens Geerts
Amresh Jokhoe
Marieke Schouten
Royal Desire
Vivian Majoor
Jos de Ridder
en Debby Marijnissen